(Leveres uden fælg)

kr. 467.82 -4%
kr. 449.11 inkl. moms*
kr. 449.11 inkl. moms
Anslået leveringstid - Torsdag 2 Dec. - Tirsdag 7 Dec.
Gratis levering
Loading...

Produkt beskrivelse

EfficientGrip Performance

Dækket med forbedret greb og kortere bremselængde på våde veje

  • A-klasse* vådgreb
  • Kortere bremselængde giver sikrere kørsel
  • Forbedret vådbremsning og lavere rullemodstand
  • Lavere brændstofforbrug

 

Hvorfor vælge dette dæk

Klasse A vådgreb

Klasse A for vådgrebydelse, den bedste bedømmelse der er givet i henhold til EU-forordninger.

Forbedret vådbremsning og lavere rullemodstand

WearControl-teknologi sikrer en optimal balance mellem vådgreb og lav rullemodstand i hele dækkets levetid.

Lavere brændstofforbrug

Vi anvender FuelSaving-teknologi til at skabe en ny gummiblanding, som reducerer dækkets energitab. Rullemodstanden reduceres med 18 %4 , hvilket betyder forbedret brændstoføkonomi og lavere kørselsomkostninger for dig.

Kortere bremseafstand giver sikker kørsel

ActiveBraking-teknologi øger kontakten mellem dækket og vejoverfladen, hvilket giver kortere bremseafstand – op til to meter (8 %) kortere på våde veje2 og 3 % kortere på tørre veje3.

 

 Test resultater

EU Dæklabel beskrivelse

Goodyear EfficientGrip Performance 205/55R16 91V
B A 68dB C1

Forordningen trådte i kraft pr. 1. november 2012 og omfatter dæk produceret fra 1. juli 2012. Den er baseret på tre kriterier og giver oplysninger om brændstofeffektivitet, vådgreb og støjniveauer.

Brændstofeffektiviteten sker i syv klasser: fra A (mest effektiv) – G (laveste effektivitet), hvor klasse D ikke anvendes. En forbedring fra en klasse til næste, mere effektive klasse betyder en omtrentlig besparelse på ca. 0,1 liter brændstof pr. 100 km.

Vådgreb er opdelt i klasse A (korteste bremselængde) – G (længste bremselængde), hvor klasserne D og G ikke anvendes. Forskellen i bremselængde fra den ene klasse til næste, bedre klasse er på våd vejbelægning ved en udgangshastighed på 80 km/t omkring 1 og 2 billængder (3-6 m).

 

Støjemissionen fra et dæk påvirker den samlede støj fra køretøjet og påvirker ikke kun egen kørekomfort, men også støjforureningen af miljøet. På en EU dæklabel opdeles den eksterne rullestøj i 3 kategorier, måles i decibel (dB) og sammenlignes med de europæiske støjemissionsgrænser for ekstern rullestøj fra dæk. Her gælder det: Jo færre sorte striber der er, jo lavere er den eksterne rullestøj målt i sammenligning med EU-grænseværdien.

             

 

Mere end 999 service partnere
Find monteringspartnere i nærheden:

Kære kunder,

På grund af "Black Friday" og stadig vedvarende COVID-problem, skal du overveje, at det kan være forsinkelser i leveringen af dine ordrer.
I disse force majeure omstændigheder beder vi dig om at væbne dig med lidt mere tålmodighed med hensyn til leveringerne i de næste dage.

Tak for forståelsen!