(Leveres uden fælg!)
Billedet kan afvige fra beskrivelsen

kr. 1259.65 -4%
kr. 1209.26 inkl. moms*
kr. 1209.26 inkl. moms
Anslået leveringstid - Tirsdag 16 April - Fredag 19 April
Gratis levering
!!!Tjek venligst din leveringsadresse i PayPal, før du bekræfter odren!!!
Loading...

Produkt beskrivelse

Cargo Vector 2

Et meget holdbart dæk til lette lastbiler og varevogne med fremragende ydeevne hele året rundt

  • Godt vejgreb hele året rundt
  • Ydeevne på vinterveje
  • Jævnt slid giver en længere dæklevetid
  • Høj modstandsdygtighed over for akvaplaning

 

Hvorfor vælge dette dæk

Godt vejgreb hele året rundt

Du opnår et sikkert vejgreb på alle vejtyper uanset vejret. Cargo Vector 2 er designet til at optimere vejgrebet i side- og længderetningen, så din varevogn holdes kørende hele året rundt. Det asymmetriske slidbanemønster giver en optimal stivhed i slidbanen og sikre allround-køreegenskaber.

Høj modstandsdygtighed over for akvaplaning

Kør i regnvejr om sommeren og tøvejr om vinteren - slidbanens riller leder hurtigt vand og sjap væk.

Ydeevne på vinterveje

Silicablandingen til al slags vejr holder dit dæk i gang, selv når temperaturen falder. Slidbanemønstret har et stort antal lameller, der giver forbedret vejgreb på vinterveje. De fleksible midterblokke øger antallet af gribekanter.

Jævnt slid giver en længere dæklevetid

Cargo Vector 2 slides jævnt hen over dækkets overflade – hvilket sikrer en mere jævn kørsel og et dæk, der holder længere.

EU Dæklabel beskrivelse

Goodyear Cargo Vector 2 215/60R17 109/107T
E C 72dB C2

Forordningen trådte i kraft pr. 1. november 2012 og omfatter dæk produceret fra 1. juli 2012. Den er baseret på tre kriterier og giver oplysninger om brændstofeffektivitet, vådgreb og støjniveauer.

Brændstofeffektiviteten sker i syv klasser: fra A (mest effektiv) – G (laveste effektivitet), hvor klasse D ikke anvendes. En forbedring fra en klasse til næste, mere effektive klasse betyder en omtrentlig besparelse på ca. 0,1 liter brændstof pr. 100 km.

Vådgreb er opdelt i klasse A (korteste bremselængde) – G (længste bremselængde), hvor klasserne D og G ikke anvendes. Forskellen i bremselængde fra den ene klasse til næste, bedre klasse er på våd vejbelægning ved en udgangshastighed på 80 km/t omkring 1 og 2 billængder (3-6 m).

 

Støjemissionen fra et dæk påvirker den samlede støj fra køretøjet og påvirker ikke kun egen kørekomfort, men også støjforureningen af miljøet. På en EU dæklabel opdeles den eksterne rullestøj i 3 kategorier, måles i decibel (dB) og sammenlignes med de europæiske støjemissionsgrænser for ekstern rullestøj fra dæk. Her gælder det: Jo færre sorte striber der er, jo lavere er den eksterne rullestøj målt i sammenligning med EU-grænseværdien.

             

 

Mere end 2 service partnere
Find monteringspartnere i nærheden: