(Leveres uden fælg)

kr. 1531.31 -1%
kr. 1516.00 inkl. moms*
kr. 1516.00 inkl. moms
Anslået leveringstid - Mandag 29 Nov. - Mandag 29 Nov.
Gratis levering
Loading...

EU Dæklabel beskrivelse

Goodyear Eagle NCT5 245/45R17 95Y ROF *
E B 70dB C1

Forordningen trådte i kraft pr. 1. november 2012 og omfatter dæk produceret fra 1. juli 2012. Den er baseret på tre kriterier og giver oplysninger om brændstofeffektivitet, vådgreb og støjniveauer.

Brændstofeffektiviteten sker i syv klasser: fra A (mest effektiv) – G (laveste effektivitet), hvor klasse D ikke anvendes. En forbedring fra en klasse til næste, mere effektive klasse betyder en omtrentlig besparelse på ca. 0,1 liter brændstof pr. 100 km.

Vådgreb er opdelt i klasse A (korteste bremselængde) – G (længste bremselængde), hvor klasserne D og G ikke anvendes. Forskellen i bremselængde fra den ene klasse til næste, bedre klasse er på våd vejbelægning ved en udgangshastighed på 80 km/t omkring 1 og 2 billængder (3-6 m).

 

Støjemissionen fra et dæk påvirker den samlede støj fra køretøjet og påvirker ikke kun egen kørekomfort, men også støjforureningen af miljøet. På en EU dæklabel opdeles den eksterne rullestøj i 3 kategorier, måles i decibel (dB) og sammenlignes med de europæiske støjemissionsgrænser for ekstern rullestøj fra dæk. Her gælder det: Jo færre sorte striber der er, jo lavere er den eksterne rullestøj målt i sammenligning med EU-grænseværdien.

             

 

Mere end 999 service partnere
Find monteringspartnere i nærheden:

Kære kunder,

På grund af "Black Friday" og stadig vedvarende COVID-problem, skal du overveje, at det kan være forsinkelser i leveringen af dine ordrer.
I disse force majeure omstændigheder beder vi dig om at væbne dig med lidt mere tålmodighed med hensyn til leveringerne i de næste dage.

Tak for forståelsen!