(Leveres uden fælg)

kr. 1413.40 inkl. moms
kr. 1413.40 inkl. moms
Anslået leveringstid - Ons. 26 Feb. - Ons. 26 Feb.
Gratis levering
Loading...

Produkt beskrivelse

Wrangler MT/R

Ekstremt off-road-4x4-dæk, som mestrer selv det vanskeligste terræn

  • Aggressivt vejgreb i vådt og snedækket terræn
  • Effektivt vejgreb selv i dybt mudder
  • Mindsket risiko for punktering

 

Hvorfor vælge dette dæk

Effektivt vejgreb selv i dyb mudder

Klarer vanskeligt terræn med en slidbane, der er designet til at bortlede mudder og gribe fat i fast grund. Slidbanemønstret sikrer et dybt og jævnt træk på vejbanen.

Aggressivt vejgreb i vådt eller sneglat terræn

Terrænkørsel under ekstreme vejrforhold bliver en fornøjelse. Wrangler MT/R bruger gribekanter og en avanceret silicablanding for at bevare vejgrebet på våde og sneglatte underlag.

Mindsket risiko for punktering

Lad ikke bekymringen for punktering holde dig fra at opleve nyt terræn. Med Dura-wall-teknologien forstærkes dækkets sidevægge yderligere, hvilket er med til at forebygge punkteringer.

EU Dæklabel beskrivelse

Goodyear Wrangler MT/R 235/85R16 114/111Q 8PR
G C 77dB C1

Forordningen trådte i kraft pr. 1. november 2012 og omfatter dæk produceret fra 1. juli 2012. Den er baseret på tre kriterier og giver oplysninger om brændstofeffektivitet, vådgreb og støjniveauer.

Brændstofeffektiviteten sker i syv klasser: fra A (mest effektiv) – G (laveste effektivitet), hvor klasse D ikke anvendes. En forbedring fra en klasse til næste, mere effektive klasse betyder en omtrentlig besparelse på ca. 0,1 liter brændstof pr. 100 km.

Vådgreb er opdelt i klasse A (korteste bremselængde) – G (længste bremselængde), hvor klasserne D og G ikke anvendes. Forskellen i bremselængde fra den ene klasse til næste, bedre klasse er på våd vejbelægning ved en udgangshastighed på 80 km/t omkring 1 og 2 billængder (3-6 m).

 

Støjemissionen fra et dæk påvirker den samlede støj fra køretøjet og påvirker ikke kun egen kørekomfort, men også støjforureningen af miljøet. På en EU dæklabel opdeles den eksterne rullestøj i 3 kategorier, måles i decibel (dB) og sammenlignes med de europæiske støjemissionsgrænser for ekstern rullestøj fra dæk. Her gælder det: Jo færre sorte striber der er, jo lavere er den eksterne rullestøj målt i sammenligning med EU-grænseværdien.

             

 

Mere end 44 service partnere
Find monteringspartnere i nærheden: