(Leveres uden fælg)

kr. 1012.22 inkl. moms
kr. 1012.22 inkl. moms
Anslået leveringstid - Torsdag 1 Okt. - Tirsdag 6 Okt.
Gratis levering
Loading...

Produkt beskrivelse

Vector 4Seasons SUV Gen-2

Fremragende SUV-kørsel med ét sæt dæk

  • Fremragende SUV-præstation hele året rundt
  • SUV-vejgreb under alle vejforhold
  • Miljøvenligt

 

Hvorfor vælge dette dæk

Fremragende SUV-præstation hele året rundt

Det unikke SmartTred-design er kendetegnet ved særlige zoner på slidbanen, som tilpasser sig vejforholdene for SUV-køretøjer.

SUV-vejgreb under alle vejforhold

Vector 4Seasons SUV har tætte 3D-vaffellameller, der giver fantastisk vejgreb på veje med både is og sne. Dækket er certificeret med snefnugsymbolet, hvilket betyder, at det opfylder de officielle standarder for dedikerede vinterdæk.

EU Dæklabel beskrivelse

Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-2 235/55R18 104V XL
C B 71dB C1

Forordningen trådte i kraft pr. 1. november 2012 og omfatter dæk produceret fra 1. juli 2012. Den er baseret på tre kriterier og giver oplysninger om brændstofeffektivitet, vådgreb og støjniveauer.

Brændstofeffektiviteten sker i syv klasser: fra A (mest effektiv) – G (laveste effektivitet), hvor klasse D ikke anvendes. En forbedring fra en klasse til næste, mere effektive klasse betyder en omtrentlig besparelse på ca. 0,1 liter brændstof pr. 100 km.

Vådgreb er opdelt i klasse A (korteste bremselængde) – G (længste bremselængde), hvor klasserne D og G ikke anvendes. Forskellen i bremselængde fra den ene klasse til næste, bedre klasse er på våd vejbelægning ved en udgangshastighed på 80 km/t omkring 1 og 2 billængder (3-6 m).

 

Støjemissionen fra et dæk påvirker den samlede støj fra køretøjet og påvirker ikke kun egen kørekomfort, men også støjforureningen af miljøet. På en EU dæklabel opdeles den eksterne rullestøj i 3 kategorier, måles i decibel (dB) og sammenlignes med de europæiske støjemissionsgrænser for ekstern rullestøj fra dæk. Her gælder det: Jo færre sorte striber der er, jo lavere er den eksterne rullestøj målt i sammenligning med EU-grænseværdien.

             

 

Mere end 962 service partnere
Find monteringspartnere i nærheden: