(Leveres uden fælg)

kr. 1069.21 inkl. moms
kr. 1069.21 inkl. moms
Anslået leveringstid - Tirsdag 27 April - Fredag 30 April
Gratis levering
Loading...

Produkt beskrivelse

Vector 4Seasons SUV Gen-1

SUV helårsdæk, som tilpasser sig til vejret - med god ydeevne hele året rundt

  • Fremragende ydeevne hele året rundt
  • Lang holdbarhed
  • Forbedret kontrol under alle vejrforhold
  • Ydeevne i terræn

 

Hvorfor vælge dette dæk

Fremragende ydeevne hele året rundt

Glæd dig over køreegenskaberne hele året rundt med et dæk, som klarer alle typer vejr. Med Goodyears Weather Reactive SmartTRED-teknologi tilpasser Vector 4Seasons SUV sig årstiderne og forholdene på vejoverfladen i kraft af særlige zoner på slidbanen. Certificeret med snefnugsymbolet for vinteranvendelse.

Forbedret kontrol under alle vejrforhold

Vector 4Seasons SUV sikrer et aggressivt vejgreb på is- og sneglatte veje, med en slidbaneblanding og vaffellameller, der forbedrer dækkets vejgreb. Dybe slidbaneriller leder hurtigt vand og sjap bort, så risikoen for akvaplaning mindskes.

Lang holdbarhed

Kør længere mellem dækskift. Vector 4Seasons SUV giver et højere kilometertal takket være all-weather-blandingen kombineret med en fladere kontur, der fordeler trykket mere jævnt.

Ydeevne i terræn

Oplev sikker kørsel i terræn takket være gribekanterne, der holder vejgrebet.

 

Test resultater

AUTO BILD ALLRAD no.7/2016

Size: 215/60 R16 95V

GOOD

EU Dæklabel beskrivelse

Goodyear Vector 4Seasons SUV 225/60R17 103V XL
C B 68dB C1

Forordningen trådte i kraft pr. 1. november 2012 og omfatter dæk produceret fra 1. juli 2012. Den er baseret på tre kriterier og giver oplysninger om brændstofeffektivitet, vådgreb og støjniveauer.

Brændstofeffektiviteten sker i syv klasser: fra A (mest effektiv) – G (laveste effektivitet), hvor klasse D ikke anvendes. En forbedring fra en klasse til næste, mere effektive klasse betyder en omtrentlig besparelse på ca. 0,1 liter brændstof pr. 100 km.

Vådgreb er opdelt i klasse A (korteste bremselængde) – G (længste bremselængde), hvor klasserne D og G ikke anvendes. Forskellen i bremselængde fra den ene klasse til næste, bedre klasse er på våd vejbelægning ved en udgangshastighed på 80 km/t omkring 1 og 2 billængder (3-6 m).

 

Støjemissionen fra et dæk påvirker den samlede støj fra køretøjet og påvirker ikke kun egen kørekomfort, men også støjforureningen af miljøet. På en EU dæklabel opdeles den eksterne rullestøj i 3 kategorier, måles i decibel (dB) og sammenlignes med de europæiske støjemissionsgrænser for ekstern rullestøj fra dæk. Her gælder det: Jo færre sorte striber der er, jo lavere er den eksterne rullestøj målt i sammenligning med EU-grænseværdien.

             

 

Mere end 978 service partnere
Find monteringspartnere i nærheden: